KAPCSOLAT

Cím: 7500 Nagyatád, Árpád u. 20.
Telefon: +36 82 504 007
Fax: +36 82 504 008
E-mail: nagyatadtavho.hu@equans.com

Bankszámlaszám: 13100007-02508410-01283488

 

Nagyatád referencialevél (pdf)

Nagyatád

Tisztelt Fogyasztónk!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáink a járványügyi vészhelyzet megszüntetését követően a korábban megszokott nyitvatartással állnak rendelkezésére.

Továbbra is kérjük, hogy megkereséseiket – lehetőség szerint – telefonon, illetve e-mailen tegyék meg.

Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, úgy az Önök és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása és a szolgáltatás fenntartása érdekében az alábbi óvintézkedéseket betartását kérjük:

  • ügyfélszolgálati irodáinkban arcmaszk viselete szükséges,
  • belépést követően kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát,
  • ügyféltérben – kollégáinkon kívül – egyidőben csak egy személy tartózkodhat.

A járvány terjedésének megakadályozása, a fertőzés megfékezése, lassítása mindannyiunk személyes és közösségi érdeke is.

Vigyázzunk önmagunk és mások egészségére!

Szabadka Sándor
távhő üzletágvezető

—————————

Nagyatád város önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese a vállalatunk lett.

A szolgáltató váltás időpontja 2012.08.01.

Nagyatádon egy központi kazánházból látjuk el a távhő termelést.

Termálvizet és energiát hasznosítunk a használati melegvíz előállítására illetve a fűtési szezon kezdetén és a végén a fűtési igényekre is.

 

Csúcsidőben használjuk a korszerűbb Viessmann kazánokat, így kevesebb földgáz tüzelőanyagot használunk fel.

Nagyatád távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes mértékben elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.