KAPCSOLAT

Postacím: 9730 Kőszeg, Deák Ferenc utca 2.

Vezetékes telefon, telefonos időpontfoglalás: +36 94 563 006

Mobiltelefon, műszaki ügyelet: +36 30 227 0131

E-mail: koszegtavho.hu@equans.com

 

Sajtóanyag (pdf)

Kőszeg város referencia levele (jpg)

 

Kőszeg

Tisztelt Fogyasztónk!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáink a járványügyi vészhelyzet megszüntetését követően a korábban megszokott nyitvatartással állnak rendelkezésére.

Továbbra is kérjük, hogy megkereséseiket – lehetőség szerint – telefonon, illetve e-mailen tegyék meg.

  • Telefon: +36 (94) 563 006
  • Műszaki ügyelet: +36 (30) 227 0131
  • E-mail: koszegtavho.hu@equans.com
  • Levélcím: EQUANS Magyarország Kft.
    9730 Kőszeg Deák F. u. 2.

Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, úgy az Önök és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása és a szolgáltatás fenntartása érdekében az alábbi óvintézkedéseket betartását kérjük:

  • ügyfélszolgálati irodáinkban arcmaszk viselete szükséges,
  • belépést követően kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát,
  • ügyféltérben – kollégáinkon kívül – egyidőben csak egy személy tartózkodhat.

A járvány terjedésének megakadályozása, a fertőzés megfékezése, lassítása mindannyiunk személyes és közösségi érdeke is.

Vigyázzunk önmagunk és mások egészségére!

Dalos Tibor
távhőszolgáltatási vezető

—————————

Kőszegen az 1970-es évek eleje óta van távhőszolgáltatás. A Kőszegi Távhőszolgáltató Kft. 1994. november 11-én kelt társasági szerződéssel határozatlan időtartamra alakult a VASTÁVHŐ Kft. megszűnésével. A Kőszegi Távhőszolgáltató Kft. működését 1994. december 1-jén kezdte meg.

A vállalat a két telephelyen előállított hőenergiát távfűtés és használati melegvíz-szolgáltatásként értékesíti. A Deák utcai kazántelep ellátási területe a Kiss János lakótelep, a Táncsics utcai kazántelep ellátási területe a belváros. Kőszegen a távhőszolgáltatást 479 lakossági, 8 külön kezelt intézményi és 66 egyéb felhasználó veszi igénybe.

A Kőszeg távhőszolgáltató korábbi tulajdonosa, a SZOVA Zrt. 2014-ben meghirdette pályázatát, melynek keretén belül vállalatunk megvásárolta a Kőszegi Távhőszolgáltató Kft. 100%-os tulajdonrészét, 2015. november 1-től pedig a Kőszeg Távhőszolgáltató jogilag is beolvadt a vállalatunkba.

A korszerűsítési munkálatok eredményeképp 470 lakossági fogyasztót szolgál ki a vállalat. A beruházások főképp az üzembiztonságot fokozzák, emellett hatékonyságnöveléssel is járnak. A korszerűsítés keretén belül a távvezeték részleges felújítása, gázmotor megvásárlása, puffer (HMV) tartály beépítése, valamint a kapcsoló szekrény és táptartály cseréje is megtörtént, összesen mintegy bruttó 30 millió forint értékben.

Következő lépésben a vállalat tervezi a gázkazánok cseréjét és biomassza kazán telepítését. A Deák kazánház területén ezen beruházások a tervek szerint várhatóan legkorábban az év végére valósulhatnak meg, mind a meglévő gázkazánok cseréje, mind pályázati források esetén a biomassza kazánok telepítése esetében. A vállalat a 2020-as évi fűtési idényre szeretné megvalósítani a kazánok korszerűsítését a másik telephelyen is, párhuzamosan az új fogyasztók csatlakozásával, főleg a történelmi belváros területén.