KAPCSOLAT

Cím: 7000 Sárbogárd, József A. u. 15.
Távhő vezető: Nagy István
Telefon: +36 25 460 235
Fax: +36 25 460 235
E-mail: sbogardtavho.hu@equans.com

Bankszámlaszám: 13100007-02508410-02253484

 

Sárbogárd referencialevél (pdf)

Sárbogárd

Tisztelt Fogyasztónk!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáink a járványügyi vészhelyzet megszüntetését követően a korábban megszokott nyitvatartással állnak rendelkezésére.

Továbbra is kérjük, hogy megkereséseiket – lehetőség szerint – telefonon, illetve e-mailen tegyék meg.

  • Telefon: +36 30 319 0479
  • Műszaki ügyelet: +36 30 906 4242, +36 30 906 4292
  • E-mail: sbogardtavho.hu@equans.com
  • Levélcím: EQUANS Sárbogárdi Távhőszolgáltató Kft.
    7000 Sárbogárd, József A. u. 15.

Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, úgy az Önök és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása és a szolgáltatás fenntartása érdekében az alábbi óvintézkedéseket betartását kérjük:

  • ügyfélszolgálati irodáinkban arcmaszk viselete szükséges,
  • belépést követően kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát,
  • ügyféltérben – kollégáinkon kívül – egyidőben csak egy személy tartózkodhat.

A járvány terjedésének megakadályozása, a fertőzés megfékezése, lassítása mindannyiunk személyes és közösségi érdeke is.

Vigyázzunk önmagunk és mások egészségére!

Nagy István
távhőszolgáltatási vezető

—————————

Sárbogárd város önkormányzata a rendszer 10 éves üzemeltetésére, karbantartására, fejlesztésére, valamint a szolgáltatási díjak beszedésére vonatkozóan közbeszerzési eljárást indított, mely pályázat nyertese vállalatunk lett.

A szolgáltató váltás időpontja 2010.06.01.

Sárbogárdon két fűtőművet üzemeltetünk. Az egyik fűtőműben gázmotorral termelt hőt hasznosítunk, amely a hőigény felét meg tudja termelni.

Fokozatosan korszerűsítjük a kazánparkot a szerződés futamideje alatt. A másik kazánházban a nyári használati melegvíz előállítás veszteségét csökkentettük, a nyári igényre méretezett kondenzációs kazán beépítésével. A futamidő alatt folyamatosan javítjuk, és felújítjuk a távvezetéki rendszert, ahol szükségessé válik.

Sárbogárd távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes mértékben elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.