KAPCSOLAT

Cím: 3980 Sátoraljaújhely, Dózsa György utca 12.

Távhő üzletág vezető: Szabadka Sándor

Telefon: +36 47 521  382

Fax: +36 47 521 383

E-mail: sujhelytavho.hu@equans.com

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-35061735

 

Sátoraljaújhely referencialevél (pdf)

Sátoraljaújhely

Tisztelt Fogyasztónk!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáink a járványügyi vészhelyzet megszüntetését követően a korábban megszokott nyitvatartással állnak rendelkezésére.

Továbbra is kérjük, hogy megkereséseiket – lehetőség szerint – telefonon, illetve e-mailen tegyék meg.

  • Telefon: +36 47 521 382
  • Műszaki ügyelet: +36 30 393 3772
  • E-mail: sujhelytavho.hu@equans.com
  • Levélcím: Equans Magyarország Kft.
    3980 Sátoraljaújhely, Dózsa Gy. u. 12.

Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, úgy az Önök és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása és a szolgáltatás fenntartása érdekében az alábbi óvintézkedéseket betartását kérjük:

  • ügyfélszolgálati irodáinkban arcmaszk viselete szükséges,
  • belépést követően kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát,
  • ügyféltérben – kollégáinkon kívül – egyidőben csak egy személy tartózkodhat.

A járvány terjedésének megakadályozása, a fertőzés megfékezése, lassítása mindannyiunk személyes és közösségi érdeke is.

Vigyázzunk önmagunk és mások egészségére!

Szabadka Sándor
távhőszolgáltatási vezető

—————————

A város távhőszolgáltatására vonatkozóan nyílt közbeszerzési pályázatot hirdetett meg az önkormányzat, ezen pályázat keretében tettünk ajánlatot.

A szolgáltató váltás időpontja 2009.07.01.

Sátoraljaújhelyen három kazánházat és nyolc szolgáltatói hőközpontot vettünk át üzemeltetésre, a megkötött koncessziós szerződés alapján. Az üzemeltetést hatékonyabbá téve két kazánházat távvezetékekkel kötöttünk össze, így a fennmaradó két kazánházból látjuk el ma már az összhőigényeket.

A szerződés első két évében új, modern kazánokat telepítettünk az egyik fűtőműben, közel 4 MW összteljesítményben, így a régi, 30 éves kazánokat részben kicseréltük. A kisebb kazánházban kondenzációs kazánt építettünk be, így hosszú távon biztosítjuk a jobb hatásfokú üzemet. A futamidő alatt folyamatosan javítjuk, és felújítjuk a távvezetéki rendszert, ahol szükségessé válik.

Sátoraljaújhely távhőszolgáltatási oldalát, a lakossági távhődíjakat és üzletszabályzatunkat weboldalunk megfelelő oldalán találja!

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk színvonalával a lakosság teljes egészében elégedett, mindent megteszünk az üzembiztos, folyamatos szolgáltatás érdekében.

2019.05.09-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által szervezett XIX. Távhőszolgáltatási konferencián és szakmai kiállításon, ünnepi keretek között három Távhő Ökocímke táblát (Sátoraljaújhely, Sárbogárd, Nagyatád) vehettünk át Tapolcán. A pályázat útján elnyert Távhő Ökocímkén szereplő adatok könnyen áttekinthetőek, s hűen tükrözik a távfűtések színvonalát. A primerenergia-hatékonyságról, a zöldenergia-felhasználásról és a szén-dioxid-kibocsátás mértékéről nyújtanak tájékoztatást.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy távhőszolgáltatásunk minőségét ügyfeleink megelégedésére fejlesszük.